Skip to content →

De toekomst: problemen, oplossingen en inspiratie

Ik zag vandaag een documentaire waarin slimme mensen de bedreigingen en de kansen van de toekomst toelichten. Er komen een paar complexe ideeĆ«n in voor die heel eenvoudig uitgelegd worden. Op die manier krijg je – al dan niet terecht – het gevoel dat je ook zelf impact hebt op wat er komt.

Het is nog te vroeg om samen te vatten wat ik hier precies uit onthou. Al voel ik wel een link met wat we bij Darwin doen. Data, bijvoorbeeld, is voor mij het technologische alternatief voor de menselijk zintuigen.Als het gaat om artificiƫle intelligentie dan ben ik zeker dat big data daar een rol van betekenis zal spelen.

Ik bekijk de documentaire binnenkort opnieuw met wat Darwinners. De discussies die daaruit voortvloeien zullen de inspiratie in ieder geval wat concreter maken.

Als je de documentaire zelf ook graag wil bekijken, enjoy.

Published in dutch

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *