Dank u Talking Heads

In de dikke 25 jaar dat ik hier rondloop was geen anderhalf jaar zo intensief als dat bij Talking Heads. Door de grootte van de projecten en de verantwoordelijkheid die ik kreeg om ze tot een goede einde te brengen, heb ik inhoudelijk veel bijgeleerd. De soms harde maar altijd oprechte discussies hebben me ook veel geleerd over mezelf. Er is nog werk aan de winkel, maar het gaat in de goede richting.

Alles hangt samen met de mensen die je rond je hebt, en daar scoort Talking Heads. Zowel qua klanten, collega’s, management als ecosysteem, ben ik met mijn kont in de boter gevallen.

Het meest tevreden ben ik met de ontdekking dat ik niet lui ben. Na 23,5 jaar zwalpen, merk ik dat ik echt graag werk. En graag hard werk. Ik ga dat inzicht goed kunnen gebruiken om van Darwin Analytics een succes te maken. Op naar nog een paar intensieve jaren.

Merci Talking Heads!

5 thoughts on “Dank u Talking Heads

  1. Het was een eer, een genoegen en een voorrecht met je gewerkt te hebben bij Talking Heads. Ik heb veel geleerd van je “renaissance”-attitude, je honger naar kennis, je branie en je werkethiek. Ik kijk ernaar uit in de toekomst met je te blijven sparren. Succes met je traject. Het wordt boeiend, positief en moeilijk.

  2. Al bezorgde je me tijdens je “zwalpperiode” heel wat grijze haren, ben ik altijd in jou en dat ferme brein van je blijven geloven. Jij de selfmade man, al van toen je klein was geneigd om je eigen pad te volgen, liefst beetje haaks op de rest…succes jongen, ik ben trots op je ! mams

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s